Kunsthold på Louisiana

Arbejd med kunstneriske eksperimenter og processer

Mere information

Har du lyst til at arbejde med kunstneriske eksperimenter og processer? Brænder du for kunst? Og er du mellem 14 og 17 år?

Så er UngAkademis kunsthold helt sikkert noget for dig.

Tag med på en rejse til vores nærmeste nabo i rummet på efterårets store udstilling MÅNEN og oplev store rumlige installationer, når den schweiziske video- og intallationskunstner Pippilotti Rist indtager Louisiana. Sammen med jævnaldrene fra andre skoler og to af Louisianas kunstformidlere kommer du til at gå i dybden med kunsten og kunsternes teknikker og materialer. Og vi undersøger, hvordan forskellige kunstnere eksperimenterer på tværs af teknikker og genrer.

Du skaber løbende indhold til din egen portfolio, som du kan tage med videre, hvis du fx drømmer om et højskoleophold eller en videregående kunstnerisk uddannelse.

Vi kommer til at arbejde med tegning, film, fotografi og maleri, og vi tager en tur til København for at besøge Det Danske Kunstakademi og diverse gallerier, hvor unge kunstnere fortæller om deres arbejde med kunst.

I første halvdel af forløbet eksperimenterer du og henter inspiration. I anden halvdel får du mulighed for at arbejde mere fokuseret med dit eget projekt eller et gruppeprojekt og med de materialer og medier, som taler særligt til dig. Det vil ske under kyndig vejledning fra Louisianas kunstformidlere.

Afslutningsvis er du med til at arrangere en udstilling og fernisering med hele holdets projekter, så vi sammen kan vise den inspiration, I har hentet fra mødet med kunsten på Louisiana.

LÆRINGSUDBYTTE

Du får:

  • Indblik i kunstneriske teknikker og eksperimenter
  • Store kunstoplevelser
  • Et netværk af andre kunstinteresserede unge
  • Individuel vejledning og udvikling
  • En portfolio du kan tage med dig videre

Holdet er gratis, men der skal ansøges om pladser via www.ungakademi.dk

Der er deadline d. 3. september 2018

Praktiske oplysninger
Underviser Hanne Flarup,
Holdstart torsdag 27 sep 2018 kl. 17:00
Ledige pladser 0
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Hvor?

Louisiana