MEGA LAN I MARTS

For gamere i LOL, WoW, CS:Go og andre spil

Se om dine venner allerede er tilmeldt...

Mere information

Der er lagt op til mange sjove timer i vores store hal med højt til loftet og rig mulighed for aktiviteter, masser af bordplads til din computer og ikke mindst en lynhurtig 250/250 fiberforbindelse!

Spil og Turneringer

Ved hver event arrangerer vi turneringer i Counter-strike: Global Offensive. Der bliver også afholdt konkurrencer i fysiske aktiviteter som Combat, CombatArchery, Hockey og lignende, hvilket giver et mentalt break og en god mulighed for at få strukket benene. Fælles for konkurrencerne er, at de på demokratisk vis er blevet valgt ved afstemning i UC LANs facebookgruppe

Hvordan foregår et LAN?

Officielt starter vi eventen klokken 15.00. Efter at have sat udstyr, maskiner og skærme op, spiser vi aftensmad, før konkurrencerne starter. Vi fortsætter til den lyse morgen, hvor vi klokken 8.00 slukker for internettet. Hele herligheden koster 150 kr, hvilket inkluderer mad. Når du har vist din billet, (en sms du får tilsendt, når du køber billetten), er du klar til at sætte op og komme på nettet. Hvis du har problemer med opsætningen, hjælper Mads og Christoffer gerne.

Hvordan foregår et MEGA LAN så?

MEGA LAN er en forstørret version af de ”almindelige” UC LAN parties, og eventen strækker sig dermed over længere tid og indeholder flere aktiviteter. MEGA LAN starter også fredag kl. 15, men i stedet for at slutte lørdag, bliver vi ved helt indtil søndag kl. 8.00! Det koster 300 kr at deltage i MEGA LAN, som er inklusiv 2x aftensmad og 1x brunch lørdag.

Husk at medbringe

Din computer, skærm, alle kabler (strømkabler og netværkskabel på min. 5 m) og ikke mindst en stikdåse, så du har nok stik til at forsyne dig selv og din nabo. Desuden er små snacks, frugt og lidt sodavand altid godt til at forsyne sig med undervejs. Hvis du skulle få brug for en lille lur, er det også en god idé at medbringe en sovepose eller et tæppe. Der er mulighed for at sove i et lokale.

Spørgsmål?

Skriv til os på vores Facebookgruppe UC LAN

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Lærer Christoffer Fries, Mads Bruus,
Ledige pladser Der er 80 ledige pladser på holdet
Pris Det koster i alt DKK 300,00 at deltage. Vi trækker DKK 300,00 på dit kort når vi har godkendt din tilmelding. Vi trækker automatisk resten af beløbet senere.
Andre hold på faget
Dato, tid og sted

Ungecenter, Møllevej 9s, 2990 Nivå, fredag d.9/3 kl. 15.00 - søndag d. 11/3 kl. 8.00