Kokkedal Ungdomsklub

En ungdomsklub i Kokkedal

Mere information

KOKKEDAL UNGDOMSKLUB

Klubben er for dig mellem 13 og 17 år.

I Kokkedal Ungdomsklub kan du hænge ud med andre unge, deltage i en lang række faste ugentlige aktiviteter, der både udfordrer dig kreativt, fysisk, socialt og fagligt. Klubben har en netcafé med adgang til en lang række spil, en spillehal med bordtennisbord, bordfodboldbord, airhockeybord, en café hvor der kan spilles pool, ses fodboldkampe, spilles spil på Playstation, laves mad og lektier mv. Klubben har trådløst netværk, som du kan benytte i forbindelse med lektielæsning. Som pige i klubben har du også mulighed for at hygge dig uforstyrret i pigerummet, hvor drengene ikke har adgang.

Klubbens pædagogiske tilgang

Vi arbejder ud fra en rummelig og anderkendende tilgang, og vi stiller krav om, at de unge tager ansvar fx ved at blive tildelt konkrete opgaver i forbindelse med aktiviteter. Vi forventer, at de unges forældre bakker op og samarbejder om at nå de bedste resultater med de unge. Forældre kan derfor forvente at blive kontaktet, både når det går godt, men også når der er udfordringer med de unge.

Klubben har et fast ugeprogram, der skifter flere gange om året og rummer alt fra lektiehjælp, madlavning, ture ud af huset, sportsaktiviteter, kreative aktiviteter mv. Ture ud af huset kan være museumsbesøg, svømmehal, stand up, tur med overnatning og lignende.

Vi har fokus på

At de unge får en uddannelse. Derfor hjælper vi med lektier, samarbejder med skoler og UU-vejledere. Vi har også fokus på, at de unge indgår i sunde fællesskaber i fritiden. Det gør vi ved at skabe trygge og hyggelige rammer i klubben, hvor de unge kan udvikle sig på en alsidig måde. Vi har også et partnerskab med Nordsjællands politi, da vi er opmærksomme på de risici, der er i lokalområdet. Ud over at have gode relationer til de unge og have dialog med forældre, har klubben ansat onkelprofiler fra lokalområdet til at støtte op om de unges udvikling og trivsel.

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 15.00-21.00

Julen 2018:
Lukket 22/12-2018 til og med 06/01-2019 
vi åbner op igen mandag 07/01-2019

Kontaktinfo

Broengen 2A
2980 Kokkedal

Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart mandag 27. aug 2018 kl. 15:00
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Ugedage mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag
Hvornår?

Holdet blev afholdt for sidste gang torsdag 20. jun 2019 kl. 10:00 - 19:30

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Kokkedal Ungdomsklub