UC Stars

Få kickstartet din musikalske drøm og bliv en del af et kreativt fællesskab

Mere information

Vær med i UC Stars og få kickstartet dine drømme!

UC Stars er et kreativt musikmiljø, som har eksisteret i 10 år, hvor unge fra hele kommunen mødes hver torsdag i Ungecenter, og under kyndig vejledning af den profesionelle musiker Lars Quang og hans team, samarbejder om at lave et fedt show. Her arbejder de på alt, hvad der skal til for at lave et fedt show. Du kan være rapper, sanger, danser eller vært, men du kan også spille på et instrument eller være med bagom showet, og være lyd- eller lystekniker, stylist, fotograf, journalist, dokumentarist - you name it - alle er velkommen uanset erfaring

RAW CUT - KOM TIL TILMELDING OG CASTING PÅ UC STARS NYE FILMPROJEKT

UC Stars launcher i år deres nye projekt RAW CUT UC STARS - en filmatisering af UC Stars og alle de unge, der er med til at skabe det. Der skal skabes en real-life serie om hele forløbet, som skal handle om hvilke drømme, følelser og tanker man har som ung i 2017. Vi søger derfor også unge, der har lyst til at være skuespillere, og være med til at skabe filmen.

Interesseret?

Så kom forbi Ungecenter, Møllevej 9s, 2990 Nivå, en torsdag og besøg os. Her vil du kunne høre meget mere om projektet, tilmelde dig og opleve de forskellige workshops og musikgrupper.

Praktiske oplysninger
Underviser Nadia Faber, Erik Gylling, Lars Quang, Sasia Bloch Nielsen,
Holdstart torsdag 21 sep 2017 17:00
Ledige pladser 1
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Ungecenter, Møllevej 9s, 2990 Nivå, Torsdage mellem 17 - 20

Medarbejdere
Erik Gylling