Vegetarworkshop

Vi laver lækker vegetarmad med friske råvarer. Kom og vær med!

Mere information

Kom og vær med to lørdage til inspirerende, lærerige og aktive workshop om hvordan man laver lækker vegarisk mad, samt fordele og ulemper ved vegarisk kost.

Vi kommer til at arbejde i Krogerups hyggelige udekøkkener, lærer kulinariske tricks og tilbereder forskellige vegetarretter, som vi selvfølgelig spiser sammen indendørs.

Vi arbejder altid med lækre, friske økologiske råvarer.

Workshoppen er for alle med interesse for det vegatariske køkken, så du behøver ikke være vegetar. Men du må gerne være interesseret i bæredygtighed og dyrevelfærd.

Du bliver undervist af Noonja, der til daglig arbejder hos Haver til Maver på Krogerup. 

Du betaler kr 120,- for begge gange. Det inkluderer selvfølgelig at du får en lækker frokost :-)

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Madlavning / Street Food
Ugedage lørdag
Hvornår?

Haver til Maver Krogerup, Humlebæk Lørdag d. 2. november og lørdag d. 11. november. Begge dage kl. 10-15

Hvor?

Krogerup