Det veganske køkken

Brug de lækreste råvarer og lav velsmagende vegansk mad

Mere information

Kom og vær med til en inspirerende, lærerig og aktiv workshop om hvordan man laver lækker vegansk mad, samt fordele og ulemper ved vegansk kost.

Vi kommer til at arbejde i Krogerups hyggelige udekøkkener, lærer kulinariske tricks og tilbereder forskellige veganske retter. Som vi selvfølgelig spiser sammen indendørs.

Vi arbejder med lækre friske økologiske råvarer.

Workshoppen er for alle med interesse for det veganske køkken, så du behøver ikke leve vegansk. Men du må gerne være interesseret i bæredygtighed og dyrevelfærd.

Du bliver undervist af Noonja, der til daglig arbejder hos Haver til Marver på Krogerup. 

Du betaler kr 120,- for begge gange. Det inkluderer selvfølgelig at du får en lækker frokost :-)

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Osman Turan,
Ledige pladser Der er 14 ledige pladser
Pris Det koster i alt DKK 120,00 at deltage.
Andre muligheder
Dato, tid og sted

Haver til Maver Krogerup, Humlebæk Lørdag d. 3. marts og lørdag d. 23. marts. Begge dage kl. 10-15