Bygrafikker---fredensborg
Bygrafikker-humle
Bygrafikker-kokkedal
Bygrafikker-nivaa
Bygrafikker-kokkedal

Er du ung i Kokkedal har Ungfredensborg masser af tilbud klar til dig!

I Bøgens Ungdomsklub kan du for eksempel gå til musik og lære at spille på instrument.

Vi har et stort udvalg af hold, du kan gå til i Fredensborg, Kokkedal, Nivå og Humlebæk. Du er ALTID velkommen til at komme med idéer til hold og aktiviteter ved at hive fat i vores koordinatorer.

I Kokkedal ligger både Kokkedal Ungdomsklub og Bøgens Ungdomsklub. Begge klubber byder på fællesskaber og godt sammenhold med jævnaldrende unge i et trygt miljø.

KOKKEDAL UNGDOMSKLUB BØGENS UNGDOMSKLUB
Tilmelding Til Hold Klar D. 23 August

Tilmelding til hold klar d. 23 august

Så er Ungfredensborg tilbage efter sommerferien, og klar med en masse sjove hold, aktiviteter og ture for unge mellem 13 og 17 år. Ungdomsklubberne er åbne igen fra mandag d. 14…

Læs mere
Ungfredensborg Arrangerer Stort Street Event I Nivå Centret Lørdag Den 20. Maj

Ungfredensborg arrangerer stort street event i Nivå Centret lørdag den 20. maj

Kom til Gadeidrættens Dag lørdag den 20 maj i Nivå Centret I tidsrummet 12.00 – 16.00 vil pladsen foran biblioteket være fyldt med turneringer, workshops, konkurrencer, DJs, koncert og lækker…

Læs mere
Klubbernes Dag I Tivoli Tirsdag D. 16 Maj 2017

Klubbernes Dag i Tivoli tirsdag d. 16 maj 2017

Hvert år arrangerer Ungdomsringen og Tivoli en særlig dag for fritids- og ungdomsklubber, hvor børn og unge optræder på Plænen. Ungdomsklubberne i Fredensborg kommune tager derind for at få en…

Læs mere
Kom Og Oplev “a Trip Down Memory Lane” Når UC Star School Giver Koncert I Ungecenter

Kom og oplev "a trip down memory lane" når UC Star School giver koncert i Ungecenter

Kom og oplev et brag af en koncert, når de unge fra UC Star School går på scenen i Ungecenter torsdag d. 11 maj kl. 19. De sidste tre måneder…

Læs mere

Vil du have noget til at ske i Kokkedal?

Synes du, at der mangler noget?

Så kan du kontakte koordinatoren i din by, som altid står klar til at oprette de hold og events, som du har brug for.

Dalia

klublogo-kokkedalungdomsklub-15092016KOKKEDAL UNGDOMSKLUB

– Klubben som er for dig mellem 13 og 17 år

I Kokkedal Ungdomsklub kan du hænge ud med andre unge, deltage i en lang række faste ugentlige aktiviteter, der både udfordrer dig kreativt, fysisk, socialt og fagligt.

Klubben har en netcafé med adgang til en lang række spil, en spillehal med bordtennisbord, bordfodboldbord, airhockeybord, en café hvor der kan spilles pool, ses fodboldkampe, spilles spil på Playstation, laves mad og lektier mv. Klubben har trådløst netværk, som du kan benytte i forbindelse med lektielæsning. Som pige i klubben har du også mulighed for at hygge dig uforstyrret i pigerummet, hvor drengene ikke har adgang.

Klubbens pædagogiske tilgang

Vi arbejder ud fra en rummelig og anderkendende tilgang, og vi stiller krav om, at de unge tager ansvar fx ved at blive tildelt konkrete opgaver i forbindelse med aktiviteter. Vi forventer, at de unges forældre bakker op og samarbejder om at nå de bedste resultater med de unge. Forældre kan derfor forvente at blive kontaktet, både når det går godt, men også når der er udfordringer med de unge.

Klubben har et fast ugeprogram, der skifter flere gange om året og rummer alt fra lektiehjælp, madlavning, ture ud af huset, sportsaktiviteter, kreative aktiviteter mv. Ture ud af huset kan være museumsbesøg, svømmehal, stand up, tur med overnatning og lignende.

Vi har fokus på

At de unge får en uddannelse. Derfor hjælper vi med lektier, samarbejder med skoler og UU-vejledere. Vi har også fokus på, at de unge indgår i sunde fællesskaber i fritiden. Det gør vi ved at skabe trygge og hyggelige rammer i klubben, hvor de unge kan udvikle sig på en alsidig måde. Vi har også et partnerskab med Nordsjællands politi, da vi er opmærksomme på de risici, der er i lokalområdet. Ud over at have gode relationer til de unge og have dialog med forældre, har klubben ansat onkelprofiler fra lokalområdet til at støtte op om de unges udvikling og trivsel.

 

kokkedalungdomsklub_banner

Kontaktinfo

Broengen 2A
2980 Kokkedal

Søren Nyrup Rosenberg, klubleder
sros@fredensborg.dk
Tlf: 26 12 03 48

Noémi Fodor Rasmussen, koordinator i klubben
nora@fredensborg.dk
Tlf: 23 46 50 90

 

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 15.00-21.00

Medarbejdere

soren_ny

Søren

Søren er leder af Kokkedal Ungdomsklub og 18+ aktivitetssted.

Han er uddannet politibetjent, og har siden 2014 arbejdet boligsocialt med udsatte unge på Nørrebro.

Søren har 2 dage om ugen på “gulvet”. Han brænder for sit arbejde med unge og elsker al form for aktivitet, madlavning, boldspil, ture o.a.

Søren elsker det gode samarbejde og har en ambition om fortsat at udvikle og forbedre klubtilbuddet, Kokkedal Ungdomsklub og 18+ aktivitetssted.

hami_kokkedal

Hami

Hami er vokset op i Kokkedal, hvor han også bor.

Hami er ved at uddanne sig til socialpædagog og har en passion for at hjælpe andre unge med skole/fritidsliv.

Hami er frisk på alt, fra en god omgang volleyball, til lækkerier i køkkenet.

Hami er i klubben tre gange om ugen.

lana_kokkedal

Lana

Lana er sociologistuderende og bor i Kokkedal, hvor hun er vokset op.

Hun er i klubben 3-4 aftener om ugen, hvor hun er klar på forskellige aktiviteter, bl.a. kreative projekter, sport, spil, madlavning, lektiehjælp m.m.

ahmad_kokkedal

Ahmad

Ahmad er ansat som ”onkel” i ungdomsklubben og 18+ aktivitetssted. Han bor i lokalområdet, og har en god relation til de unge, der skaber tryghed omkring klubben. Ahmad er god til at lave mad, hvilket han ofte gør sammen med de unge mænd.

mahmoud_kokkedal

Mahmoud

Mahmoud fungerer som ”onkel” i klubben for de unge mænd over 18 år. Han bor i Nivå og brænder for at gøre en forskel for de unge mænd.

kamal_kokkedal

Kamal

Kamal har været en del af Kokkedal Ungdomsklub siden den startede op. Han er ansat som ”onkel” (amo på arabisk). Kamal bor i Kokkedal og har en stor interesse i at støtte og vejlede unge. Han gør meget for at sikre tryghed og ro i og omkring klubben. Kamal er altid frisk på et spil kort, bordtennis, volley eller lignende og er desuden god til konflikthåndtering.

salwa_kokkedal

Salwa

Salwa er ansat i et projektforløb sammen med Kokkedal På Vej. Hun er fra lokalområdet og har fokus på de yngste i klubben. Hun er uddannet pædagogisk assistent og bruger sin tid i klubben på at arrangere kreative og fysiske aktiviteter.

mahmoud_kokkedal

Ali

Ali er også ”onkel” og arbejder med de unge over 18 år. Han bor i lokalområdet og har en god relation til de unge mænd. Ali er ansvarlig for klubbens værksted, hvor han sammen med de unge reparerer cykler, knallerter mv.

trine_kokkedal

Trine

Trine er uddannet pædagog og er ansat i 18+ aktivitetssted. Hendes funktion er at udvikle aktivitetsstedet yderligere. Det handler bl.a. om at sikre den bedst mulige støtte og vejledning til de unge mænd i forhold til uddannelse, arbejde mv. ved at brobygge og samarbejde med mentorer, virksomheder mv.

ali_kokkedal

Ali

Ali er også ”onkel” og arbejder med de unge over 18 år. Han bor i lokalområdet og har en god relation til de unge mænd. Ali er ansvarlig for rammerne omkring boksetræning, klubbens værksted, hvor han sammen med de unge reparerer cykler, knallerter mv. og bruger tid på at snakke med de unge mænd i og udenfor klubben

BØGENS UNGDOMSKLUB

I ungdomsklubben har du mulighed for at opleve fællesskaber og godt sammenhold med jævnaldrende i et trygt miljø.

Spis, spil og hyg dig
Vi spiser aftensmad sammen kl. 18.00, og du er altid velkommen til at spise med. Maden koster 10 kroner.
Senere på aftenen er der sport i hallen, computercafé, turneringer og konkurrencer i f.eks. fodbold, pool og andre sjove påfund.
I caféen står den både på brætspil, kortspil, terninger og ikke mindst hyggestunder i sofaen eller rundt om bordene.


Sommer, rejser og sport
Om sommeren har vi masser af udendørs aktiviteter som hoppepude, svømmebassin, grill og hygge omkring bålet.
Vores faste aktiviteter som ture ud af huset, kolonier, rejser, poker-aftener, sportsturneringer og meget mere planlægges efter de unges ønsker.

Respekt
Vi arbejder målrettet med medbestemmelse, så ungdomsklubben er et sted, hvor de unge føler sig taget med på råd.

På Bøgen forventer vi gensidig respekt overfor hinanden og for huset.

Vi ses på Bøgen!

boegen_banner

Kontaktinfo

Brønsholmgårdsvej 2 – 6
2980 Kokkedal
Tlf: 7256 5175
bogegaarden@fredensborg.dk

 

 

Åbningstider

Mandag, onsdag og torsdag 17.00 – 21.00

Medarbejdere

Halit

Halit

Halit er uddannet pædagogisk assistent.

Jannick

Jannick

Jannick er uddannet pædagog og fodboldtræner. (DBU B-licens)

Johanne

Johanne

Johanne er uddannet beklædningskonstruktør.

Peter

Peter

Peter er musiker og står for Ungfredensborgs musikhold i Bøgens ungdomsklub.

louise

Louise

Louise er uddannet pædagogisk assistent.

BLa bla