16143681 1201760066539682 4196510155993633813 O (1)

Nyt Filmtalenthold

I samarbejde med alle kommunens skoler og filmskolen Station Next har Ungfredensborg oprettet et nyt filmtalenthold for 8. og 9. klasser i kommunen. I alt 20 unge er blevet udtaget til forløbet, som strækker sig over de næste otte uger, og som afsluttes med en lejrskole i Filmbyen i Avedøre. Holdet skal i samarbejde skrive, optage og indspille deres helt egen film, som bliver vist til en galla-premiere i Humle Bio til foråret.

Besøg af Oscarnomineret filminstruktør

Til at kickstarte forløbet kom den Oscar-nominerede filminstruktør Tomas Villum Jensen og viste klip fra sin egen spillefilm ”Sprængfarlig Bombe”, som er en film, der handler om at lave en spillefilm. Den erfarne instruktør fortalte de unge om hvordan filmen var blevet til, og gav de unge filmtalenter et indblik i det store arbejde, det kræver at lave en film.

De næste par uger skal eleverne selv arbejde med deres manuskript, så det ligger klar til den fire dage lange filmlejrskole til marts, hvor de skal optage, klippe og færdiggøre filmen.