15994911 951253215006718 2756310744142836155 O

Kom til en anderledes og inspirerende uddannelsesaften i Ungecenter

FIND DIN VEJ:

Går du i 9. klasse, og er du i tvivl om, hvilken vej du skal gå? Hvordan ved du, om du vælger rigtigt? Og hvad nu, hvis du vælger forkert?

Det og meget mere kan du få svar på, når Ungfredensborg i samarbejde med Fredensborgs Kommunale Elevråd og UU Øresund, inviterer til en inspirerende og anderledes uddannelsesaften mandag d. 30 januar kl. 16-19 i Ungecenter.

Du vil få indspark med praktiske øvelser, energi og gejst af coach og foredragsholder, Søs Rask Andresen og mulighed for at møde forskellige personer, der selv har oplevet at skulle tage mange valg undervejs i deres uddannelser og karrierer. Sidst men ikke mindst vil komiker, Anders Stjernholm, fortælle om sine oplevelser og fejltagelser, som kan styrke dig både personligt og fagligt i dine fremtidige valg.

Program for aftenen

  • Oplæg fra Coach og foredragsholder Søs Rask Andresen.
  • Kort indlæg med information om de nye uddannelsesregler, ved UU Øresund
  • Mulighed for speeddating med forskellige personer, som selv har oplevet et skift i uddannelses- eller jobvalget. Du kan f.eks. møde en kunstner, en IT konsulent, en administrerende direktør, en grafiker og mange flere
  • Oplæg fra Komiker Anders Stjernholm.

Praktisk information

HVOR: UNGECENTER, MØLLEVEJ 9S, 2990 NIVÅ
HVORNÅR: MANDAG D. 30. JANUAR KL. 16.00-19.00
HVEM: ALLE 9. KLASSER I FREDENSBORG KOMMUNE
PRIS: ARRANGEMENTET ER GRATIS
TRANSPORT: DER ER ARRANGERET BUSSER FRA FREDENSBORG STATION KL. 15:30 TIL UNGECENTERET

Find arrangementet på Facebook her