Tilhjemmeside2

Fuldt hus til UC Stars show

Stemningen var helt i top, da de unge talenter fra UC Stars gav show i Ungecenter torsdag den 8. december. Efter showet skulle publikum stemme på deres to favoritter. Et meget tæt løb, hvor det blev de 3 rapdrenge Boys 3000, der løb med sejren. Stort tillykke til drengene, og tak til alle der kom og støttede op om de seje unge mennesker.

Kom og vær med til UC Star School 2017

Vi starter op igen torsdag d. 12 januar kl. 17, denne gang med UC Star School, som er mere løst og uformelt end UC Stars. I UC Star School bestemmer du selv hvem du vil samarbejde med, og hvilke numre I vil arbejde med. Vi arbejder ikke op mod et stort konkurrenceshow, men afslutter med en mere hyggelig intimkoncert.

Alle er velkomne, nye som velkendte ansigter! Vi glæder os til at se jer.