Lan Pc Spil

Hyggen er i højsædet, når Ungfredensborg afholder LAN-party. Nu inviterer vi til MEGA-LAN, som strækker sig over 40 timer, og det betyder MEGA-hygge!

Fredag den 7. oktober kl. 17.00 slår Ungfredensborg dørene op for en hel weekend fuld af spas og løjer på Ungecenter på Møllevej 9S i Nivå. Det slutter først søndag den 9. oktober kl 08.00.

Sociale computerspil

Deltagerne vil dyste mod hinanden i spil-turneringer i computerspillene Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. Udover de store turneringer kan I udfordre hinanden i spil, som I selv vælger.

Vi skal blandt andet afholde de officielle turneringer i LoL og CS:GO, som også er kvalifikationsrunder til det store LAN i Odense for Ungdomsringen, som der er mulighed for at vinde plads til!

For at give et afbræk fra computerspillene er der arrangeret nogle fysiske aktiviteter, herunder Nerf GUN Battle, der afholdes, efter den første officielle turnering er afviklet.

Når I begynder at blive søvnige, kan I trække sig ind i de tilstødende lokaler, hvor der er mere ro til at sove. De skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag.