Nivåcafé

Nivå ”Café” slår dørene op

Mandag d. 15. august slog Ungfredensborg dørene op til et nyt eftermiddags ”café” tilbud til unge fra 7.-9. klasse på Nivå Skole Nord.

Et nyt sted at være sammen efter skoletid. Et nyt sted hvor de unge selv er med til at bestemme, hvad der skal ske. Et nyt sted i det nye skoleår.

Til åbningen væltede det ind med elever fra skolen, som har fulgt med i opbygningen af caféen. De unge har været med til at bestemme, hvordan caféen skal se ud. Her er de kommet med idéer til indretningen af lokalerne og forslag til, hvordan det kan gøres til et hyggeligt sted at hænge ud.

Den nye café er tænkt som et sted, hvor de unge kan komme og gå som de vil. Her kan de komme og være, indtil de skal videre til fritidsaktiviteter. De kan komme og hygge sig sammen med deres venner fra Nivå Skole Nord.

Der vil være helt gammeldags og analoge tilbud som bordfodbold, blade, bøger, brætspil, og magasiner til at fordybe sig i. Her er også en PlayStation hvis man skulle få lyst til at udfordre sine venner i f.eks. FIFA16. Det er også muligt at sidde i fred og ro og lave lektier i et separat rum.

Den nye café tilbyder the og små sunde snacks, som de unge kan være med til at tilberede.

Der vil altid være 2 medarbejdere fra Ungfredensborg tilstede de dage, caféen har åbent.

Åbningstider vil være mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 15:00 til 19:00.